Кока-Кола България представи новата изворна вода Роса на градинско парти в столицата
Sunday, 24. June 2018

Кока-Кола България представи новата изворна вода Роса на градинско парти в столицата

Екипът на Chapter 4 България организира представянето на новата изворна вода Роса. В лятната обстановка на Университетска ботаническа градина гостите заедно със своите деца твориха, танцуваха, пяха и се забавляваха с детски спектакъл, сладоледено шоу и музикална програма с Дара Екимова.

На ексклузивното събитие присъстваха спортисти, артисти, представители на медии, сред които водещата Силвия Лулчева, Ирена Милянкова, Армен Назарян, Жени Калканджиева, Ваня Джеферович, Екатерина Дунева, Ива Екимова, Красимира Кузманова, Антоанет Пепе и др.

Специалистите - нутриционист д-р Росица Попова и педиатър д-р Кристина Захаринова, представиха ключовите характеристики на изворна вода РОСА и дадоха своите препоръки за по-добро хидратиране на малки и големи.

С посланието си „Нежна грижа всеки ден“ и благодарение на естествения си произход и ниското съдържание на минерали и натрий, изворна вода РОСА е подходяща за всекидневна употреба за всяка възраст, включително и за приготвяне на бебешка храна.

Изворна вода РОСА е втората марка в категорията „Вода” на Кока-Кола в България след минерална вода Банкя. Лансирането на РОСА е поредната стъпка на компанията в процеса на утвърждаване като производител на цялостно портфолио от разнообразни напитки, предлагащи добавена стойност за консуматора и отговарящи на неговите нужди.