Премини към основното съдържание

Тематични партита

„Аурубис България“ е медодобивен завод на германската компания „Аурубис“ в Пирдоп, България, произвеждащ мед и сярна киселина.

Като част от програмата за ангажиране на своите служители с ценностите и целите на компанията, Aurubis провежда веднъж годишно „Семеен ден“. Това е запомнящо се тематично събитие, което събира всички служители и техните семейства. Aurubis организира за тях интересен, иновативен и мащабен празник с богата програма със забавления, местни и национални изпълнители и певци, специално семейно готварско шоу.

През 2018 година събитието беше още по-специално, защото се отбелязаха 60 години от създаването на завода в град Пирдоп.

На събитието присъстваха кметове и общински представители от района, ръководствата на образователни и културни институции от Средногорието, представители на местни организации, партньори на компанията.

Специални гост-изпълнители бяха групата „Фор Меджик” и танцьорите от „Фънки Мънкис”. Програмата продължи с концерти на Любо Киров, Галена и завърши със заря.