Премини към основното съдържание

Специални събития

MTV presents Varna Beach е най-вълнуващото и запомнящо се музикално събитие за лятото. Първото събитие се състоя през 2017 г., а второто издание на концерта беше през 2018 г.

За това специално събитие нашата основна задача беше да привлечем и постигнем значително медийно внимание и присъствие преди и по време на целия процес на комуникационната кампания.

За тази цел трябваше да подготвим и изпълним стратегия за PR, за да обявим всички изпълнители на вълни и да популяризираме изключително ниската цена на билетите за събитието.

Планирахме и проведохме пресконференция във Варна точно на летището, за да популяризираме музикалното събитие сред чужденци и да спечелим допълнително внимание. На медийната пресконференция на летище Варна присъстваха 10 национални и 15 регионални представители на медии.

В резултат на това успяхме да увеличим медийното присъствие на събитието с 40% в сравнение със събитието през 2017 г. Освен това увеличихме медийното отразяване с 80% и увеличихме продадените билети с 30%, в сравнение с изданието за 2017 г.