Премини към основното съдържание

Официални събития

Официалните събития са специални събития, които обикновено включват участието на публични личности или официални лица. Този тип събития изискват голям професионализъм, прецизност и внимание към всеки детайл и най често получават широко медийно отразяване.

Нашият екип има опит с официални събития от национален и многонационален характер по различни поводи през годините. Ние подпомагаме бизнеса с цялостната координация на подобни събития и комуникацията с гости и медии по време на цялото събитие, за да гарантираме перфектното му изпълнение и удовлетвореност на публиката.

През 2016 г. във връзка със 60-годишнината на Аурубис България, имахме задача да координираме официалното посещение на германския и българския президент в завода в Аурубис Българияр което наложи прилагане на задълбочени познания по протоколните изисквания на България и Германия.

За това събитие трябваше да поддържаме връзките с медиите с български и германски медийни представители преди и по време на целия процес на събитието.

Като продължение на честването на 60-годишнината на компанията и отбелязване на деня на металургията, организирахме и специално събитие за служители, официални лица и гости. Представи се видео продукция „Пътуване във времето“ – ретроспекция на 60 -годишната история на завода.