Chapter 4 Bulgaria won the golden award at the prestigious ceremony SABRE EMEA Awards 2019
четвъртък, 18. July 2019

Chapter 4 България със златна статуетка в престижните световни награди за комуникации SABRE EMEA Awards 2019

Проектът „Аурубис – 60 години по-късно“ бе стана победител в категорията „Промишленост“ за региона Европа, Близък Изток и Африка.

На 22 май Chapter 4 България взе първо място в категорията „Промишленост“ на специална церемония на SABRE EMEA Awards 2019 за проекта „Аурубис – 60 години по-късно“. Проектът бе един от петте номинирани в категорията, избран сред повече от 2400 кандидатури.

Юбилейното 15-то по ред годишно издание на церемонията EMEA SABRE Awards, едни от най-авторитетните световни награди за комуникации и връзки с обществеността, се проведе в The Battersea Evolution в Лондон и отличи най-успешните комуникационни кампании и проекти в различни категории за регионите на Европа, Близкия Изток и Африка. Журито на формата за поредна година бе съставено от специалисти с богат опит в сферата на комуникациите, представители на различни компании и индустрии.

 „Изключително много се радваме на международното признание от SABRE EMEA Awards 2019, тъй като с нашето 11-годишно партньорство с Медното сърце на България сме непосредствена част от 60-годишната история на завода в Пирдоп. Благодарим за отличното сътрудничество през годините, както и за доверието и всеотдайната и упорита работа на всички, участвали в проекта“, сподели Анелия Милкова, Управляващ директор на Chapter 4 България.

Проектът „Аурубис – 60 години по-късно“ включва целогодишна комуникационна стратегия, имаща за цел да позиционира компанията като отговорен работодател и да обедини всички, свързани с нейното дългогодишно развитие и допринесли за нейните успехи под наслов „60 години по-късно, направихме го заедно“. Посланието на кампанията бе насочено към всички бивши и настоящи служители и техните семейства, партньори, медии, институции, местната общност и всички с принос към позитивното устойчиво развитие на втората най-голяма компания в България.

Партньорството и взаимното доверие между Chapter 4 България и Медното сърце на България продължава вече 11 години, в които екипът на агенцията с изключителното си ниво на професионализъм успява качествено, креативно и успешно да споделя корпоративните ценности на завода с обществеността.

За Chapter 4 България

Chapter 4 България е част от групата Chapter 4 Communications, специализирана в сферата на връзките с обществеността, институционалните връзки, корпоративнитe комуникации, събитийния мениджмънт и проучването на пазара в Централна и Източна Европа. Агенцията предоставя на клиентите си богатия си международен опит и прилагането му във всички сфери на връзките с обществеността, чрез работата на своя висококвалифициран екип, с консултантската и координационна подкрепа на централния офис във Виена. Chapter 4 е единствен представител на глобалната мрежа от агенции за интегрирани комуникации BCW на пазарите в Централна и Източна Европа.