CHAPTER 4 BULGARIA WITH GOLDEN AWARD AT EVENTIADA IPRA GWA 2018 IN MOSCOW
петък, 7. December 2018

CHAPTER 4 БЪЛГАРИЯ С ПЪРВА НАГРАДА НА EVENTIADA IPRA GOLDEN WORLD AWARDS 2018 В МОСКВА

Проектът „Електронен подпис за по-щастливо детство“ в партньорство с Борика АД и Фондация „Нашите недоносени деца“ бе отличен със злато в Москва в категорията „Най-добра публична кампания“

Късно снощи Chapter 4 България получи първа награда за проекта “Електронен подпис за по-щастливо детство” съвместно с БОРИКА АД и Фондация „Нашите недоносени деца“ на тържествена церемония на Eventiada IPRA Golden World Awards в Москва, Русия. По същото време кампанията бе отличена и с номинация и в друг престижен международен конкурс – European Excellence Awards 2018 в Дъблин.

„Щастливи сме, че получихме високо признание с работата си по проект, в който сме вложили толкова много усилия и емоции. Да партнираме със социално отговорна компания като Борика АД е една от истинските награди за нас. Радваме се, че дългогодишното ни сътрудничество с Фондация „Нашите недоносени деца“ бе признато за поредна година в два от най-престижните международни конкурси.“, сподели Анелия Милкова, Управляващ директор на Chapter 4 България.

През ноември, добрата новина от Русия дойде с номинации в цели три категории, за които получихме признание от международното жури. За втората номинация на Eventiada IPRA Golden World Awards благодарим на Кока-Кола България, които ни се довериха за първите стъпки в представянето на най-новия си продукт минерална вода Роса, за което бяхме признати в категория „Събитие на годината“. MTV Presents Varna Beach 2018 привлече 20 000 зрители и качи на сцената във Варна едни от най-известните световни изпълнители, което ни донесе номинация в категория “Най-добър културен проект”.

Номинациите на конкурса Eventiada IPRA Golden World Awards 2018 са в пет категории и включват проекти и агенции от 13 държави. Номинираните и победителите от Eventiada са избрани от международното жури на IPRA GWA, базирани на следните критерии: според международни стандарти, иновативност на постижението, качество на проучването, планиране и изпълнение, качество на приходите и оценка.

Благодарим на партньорите ни Борика АД, Фондация „Нашите недоносени деца“, Кока-Кола България, MTV Presents Varna Beach за доверието и възможността да реализираме заедно идеите си!

Eventiada IPRA Golden World Awards (GWA) от 2011 г. насам отличава регионални и международни кампании, реализирани от световни марки и водещи корпорации в Източна Европа, страните от ОНД и Централна Азия, и е най-голямата комуникационна награда в региона.

IPRA GWA е най-голямата глобална награда, организирана от 1990 г. на Международната асоциация за връзки с обществеността (IPRA), която подобрява стандартите за връзки с обществеността в световен мащаб от 1955 г. насам.

За Chapter 4 България

Chapter 4 България е част от групата Chapter 4 Communications, специализирана в сферата на връзките с обществеността, институционалните връзки, корпоративнитe комуникации, събитийния мениджмънт и проучването на пазара в Централна и Източна Европа. Агенцията предоставя на клиентите си богатия си международен опит и прилагането му във всички сфери на връзките с обществеността, чрез работата на своя висококвалифициран екип, с консултантската и координационна подкрепа на централния офис във Виена. Chapter 4 е единствен представител на глобалната мрежа от PR агенции Burson-Marsteller на пазарите в Централна и Източна Европа.