Chapter 4 бе отличена с наградата SABRE за „PR консултантска компания за Източна Европа“ за 2013
понеделник, 5. May 2014

Chapter 4 бе отличена с наградата SABRE за „PR консултантска компания за Източна Европа“ за 2013

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че на официална церемония в Лондон Chapter 4 бе отличена с наградата SABRE за „PR консултантска компания за Източна Европа“ за 2013 („PR Eastern European Consultancy of the Year”). Наградата бе връчена на 10-тите годишни награди SABRE за региона на EMEA като признание за водещата позиция и ангажимент към развитие на PR индустрията в региона.
За нас, обявяването на Chapter 4 за агенция на годината в Източна Европа е невероятно признание и комплимент към целия екип на Chapter 4. Изключително много се радваме за тази награда, още повече че тя потвърждава нашата стратегия, бизнес подход и регионално развитие!
EMEA SABRE Awards са водещ форум в областта на PR и комуникациите. Наградите се присъждат от Групата Холмс (Holmes Group) – световен лидер в областта на PR проучванията, експертизата и анализ на световните тенденциите в сферата на връзките с обществеността. През тази година победителите и номинираните проекти са избрани от жури, съставено от комуникационни специалисти от различни индустрии и от едни от най-ключовите световни компании, агенции и независими компании от сферата на връзките с обществеността. Всяка година в конкурса участват агенции от над 28 страни от Европа, Близкия Изток и Африка. Годишно има над 4000 подадени кандидатури в различните категории на престижния конкурс, като само за EMEA са над 2000.
Бихме искали да изразим своята благодарност за изключително успешното сътрудничество, като се надяваме, че ще продължим да работим заедно и за в бъдеще!