Борика представя новата си идентичност на ексклузивно събитие
сряда, 12. July 2017

Борика представя новата си идентичност на ексклузивно събитие

Екипът на Chapter 4 организира специално събитие, на което Борика представи нова стратегия, нова корпоративна идентичност и нова карта Bcard.

Събитието бе разделено на две части – семинар и вечерно градинско парти в Университетска ботаническа градина, като пространството беше решено изцяло в новия брандинг на компанията. На специалното събитие присъстваха гости от всички български банки и други финансови институции в страната.

Основен фокус на вечерта бе представянето на новата корпоративна идентичност на дружеството, което близо 8 години след сливането на Борика АД и Банксервиз АД, прие юридическото име Борика АД.

Борика представи собствена карта с името Bcard и стартирането на Национална картова схема. Амбицията на екипа е българската карта да достигне до широк кръг от потребители и търговци, при изключително изгодни икономически условия. С Bcard клиентите ще имат възможност за реализация на плащания през ПОС терминал и АТМ устройство, както и към държавата, електронни ваучери, транспорт, вендинг машини и др.

Въвеждането на Национална Картова Схема е един от ключовите фактори за повишаването на броя на платежните трансакции у нас и промяна на съотношението между плащанията на ATM и ПОС. Именно това е основната цел на схемата - миграция на кеша и хартията към дигитални канали чрез развитие на нови електронни услуги в публичния и частния сектор.